Over ons

Stoffels makelaardij is een fullservice NVM-makelaarskantoor dat gevestigd is in Villa Zuiderbosch op de weg tussen Rosmalen en Den Bosch. Ons professionele kantoor is jou graag van dienst bij o.a.:  

  • Verkoop
  • Aankoop
  • Taxatie
  • Verhuur
  • Waardebepaling

Stoffels Makelaardij bestaat inmiddels uit 3 personen: Bart, Marianne & Hanneke.

Bart dé makelaar die op een persoonlijke, professionele en informele wijze begeleidt en adviseert tijdens verkoop, aankoop of taxatie van jouw huis. Na jaren lange ervaring in makelaarsland bij diverse gerenommeerde, grote kantoren, is Bart Stoffels in 2013 zijn eigen kantoor gestart. Bart is geboren en getogen in Rosmalen, waardoor hij de markt in Rosmalen, Den Bosch, Vught, Berlicum en de omgeving  perfect kent!

Marianne is geboren en getogen in de Bossche binnenstad en heeft eerst jarenlang ervaring opgedaan bij een gerenommeerd kantoor in Vught. Inmiddels al weer enkele jaren met enorm veel enthousiasme werkzaam bij Stoffels makelaardij. Marianne heeft een groot netwerk, waardoor zij makkelijk kopers en verkopers bij elkaar brengt. Dit doet zij op een prettige, informele manier.

Hanneke is de Office Manager bij Stoffels makelaardij. Zij zorgt ervoor dat de interne organisatie perfect loopt. Hanneke zal zo veel mogelijk aanwezig zijn bij de opname van een nieuwe woning, zodat zij het huis en de verkoper kent, waardoor het contact met haar makkelijk verloopt. Ook bij Hanneke een prettig en informeel contact.

Stoffels Makelaardij

Kantoor Vestiging Stoffels Makelaardij

Adresgegevens

Hintham 152
5246 AK Rosmalen
maandag t/m zaterdag: 08.30 - 20.00